Mondialele de natație angelica muscalu Constantin Popovici Sporturi

Mondialul de natație | Angelica Muscalu a ratat calificarea în semifinale, la sărituri de la platformă. Constantin Popovici concurează pe 2 iulie 

La CM de natație din Duna Arena (Budapesta) s-au încheiat probele de înot, unde România a obținut două medalii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:05
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:17

Sportiva română Nicoleta Angelica Muscalu a ratat calificarea în semifinalele probei de sărituri de la platformă (10 metri), duminică, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, după ce s-a clasat pe locul 22 în preliminarii.

Muscalu a acumulat 236,15 puncte, însă doar primele 18 clasate au reuşit să acceadă în semifinale, australianca Nikita Hains fiind ultima dintre ele, cu 270,40 puncte. Cel mai bun punctaj l-a realizat chinezoaica Yuxi Chen, 413,95 puncte.

În vârstă de 18 ani, Muscalu, sportiva pregătită de Adrian Cherciu, se află la a doua participare la un Campionat Mondial de seniori. În urmă cu doi ani, în Coreea de Sud, Nicoleta Angelica Muscalu s-a clasat pe locul 16 la platformă.

Constantin Popovici intră în concurs pe 2 iulie

Semifinala este programată duminică, de la ora 20:00, iar finala va avea loc luni 27 iunie, tot de la ora 20:00.

Ultimul reprezentant al României la Mondialele de la Budapesta, va fi Constantin Popovici, care va lua startul în calificările de la platformă pe 2 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!