Momente dramatice azi la tribunal! Ce a raspuns Pistorius dupa afirmatia procurorului: "Stiai ca Reeva e in spatele usii!"

Momente dramatice azi la tribunal! Ce a raspuns Pistorius dupa afirmatia procurorului: "Stiai ca Reeva e in spatele usii!"

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Procurorul Gerrie Nel l-a acuzat pe Pistorius ca a ucis-o deliberat pe Reeva Steenkamp: "Stiati ca este in spatele usii si ati tras asupra ei. Este singurul lucru plauzibil", a spus Nell, inainte de a cere amanarea procesului pana luni.

O tacere a planat cateva minute in tribunalul din Pretoria, cand Gerrie Nel l-a intrebat pe Pistorius: "Sunteti sigur, domnule Pistorius, ca Reeva nu a strigat dupa primul foc?"

Potrivit expertilor, prima din cele patru impuscaturi trase in usa de la baie a atins victima in sold, lasandu-i teroretic timp sa strige, asa cum au auzit martorii.

Cu buzele tremurande, Pistorius l-a privit pe judecator. Dupa ceea ce a parut o eternitate, el a spus: "Mi-as fi dorit sa urle".

"Ati fi auzit?", a intrebat Nel. "Nu cred ca as fi auzit. A fost o impuscatura, urechile imi tiuiau", a raspuns sud-africanul.

Gerrie Nel a explicat de ce considera ca este "putin probabila" varianta lui Pistorius si s-a intrebat de ce nu a verificat unde este Reeva si de ce ea nu a raspuns atunci cand el i-a strigat sa cheme ajutoare. "Ea nu se temea de un intrus, se temea de dumneavoastra!", a adaugat procurorul, care a apreciat ca cei doi s-au certat violent in acea seara.

"Nu este adevarat. Nu am dorit sa omor pe nimeni", a raspuns Pistorius.

Campionul paralimpic sud-african spune ca si-a impuscat iubita "accidental", confundand-o cu un hot. Pistorius a explicat ca el si apropiatii sai au fost de mai multe ori victimele agresiunilor si jafurilor, astfel ca si-a amenajat o adevarata fortareata la Pretoria. El avea constant o arma asupra sa.

Sursa: MEDIAFAX

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies