Miercurea Ciuc prinde viteza! Ciuc 4 - 2 Csikszereda!

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Februarie 2008, 15:49
CIUCUL A CASTIGAT AL DOILEA MECI AL FINALEI
Sport Club Miercurea Ciuc conduce cu 2-0 in finala Superligii Nationale de hochei pe gheata, dupa victoria obtinuta cu scorul de 4-2 (1-0, 1-2, 2-0), in fata formatiei HC Csikszereda, in partida desfaturata duminica pe patinoarul Vakar Lajos.

P

entru SC Miercurea Ciuc au marcat Ervin Moldovan '18, '44, Sandor Szilard '34 si Peter Robert '43. Golurile formatiei HC Csikszereda au fost inscrise de Bosak '23 si 31.
Cu 18 secunde inainte de finalul partidei, la o faza la poarta HC Csikszereda, dupa ce portarul a prins pucul, Bosak l-a barat cu crosa pe Kavulic, care a cazut. In ajutorul lui Kavulic a sarit Poznik, care l-a lovit cu pumnul in figura lui Bosak. Acesta din urma, nestiind cine l-a lovit, l-a atacat pe Misal si s-a iscat o incaierare intre cei doi. Dupa ce arbitrii au reusit, cu greu, sa-i desparta, Poznik i-a mai administrat un pumn in fata lui Bosak, care l-a pus pe gheata.

Ambii jucatori au primit pedeapsa de meci pentru rea conduita. Urmatorul meci, din sistemul cei mai bun din 7 meciuri,  va avea loc marti, 26 februarie, de la ora 15.30.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Financial Times: Franța o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european
BRAT