INCREDIBIL! Are 80 de ani si te face PRAF la flotari: "Fac 150 de flotari in 20 de minute" Vezi in cat timp a reusit sa atinga acest nivel:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 09:59

	INCREDIBIL! Are 80 de ani si te face PRAF la flotari: "Fac 150 de flotari in 20 de minute" Vezi in cat timp a reusit sa atinga acest nivel:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Aceasta bunicuta a vrut sa demonstreze tuturor ca nu este niciodata prea tarziu pentru a te apuca de sport. De trei ani merge in fiecare zi pe terenul de baschet pentru a se antrena. Li Guochuan are 80 de ani si a ajuns vedeta pe internet.

Bunicuta se poate mandri cu niste performante greu de egalat pentru varsta ei. Face in fiecare zi 150 de flotari si 150 de abdomene.

“Fac in fiecare zi 150 de flotari dimineata si 150 de abdomene dupamiaza. Le termin in trei seturi si cu putina pauza intre. Imi ia in total 20 de minute sa termin acest program”, explica femeia.

A ajuns la aceste performante fantastice pentru varsta ei in doar 3 ani de antrenamente.

“Iubesc sportul. Am inceput in urma cu 3 ani si faceam flotari, iar apoi jucam baschet. La inceput puteam sa fac doar 10 flotari, insa in timp am ajuns la 150”, a mai spus bunicuta.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies