Nick Negumereanu Ihor Potieria UFC Sporturi

FOTO ȘI VIDEO În cine își pune Nick Negumereanu toate speranțele? Reacția românului după ce a câștigat lupta din UFC

Nick Negumereanu l-a făcut knockout pe Ihor Potieria în lupta din UFC 277.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 15:30
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 15:37

Evenimentul dintre luptătorul român și ucrainean a fost în deschiderea main event-ului dintre Julianna Pena și Amanda Nunes. După realizarea de sâmbătă, Negumereanu a postat un mesaj pe instagram în care a spus în cine își pune toate speranțele.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul este posibil!”, au fost cuvintele învingătorului român, care nu i-a dat nicio șansă lui Potieria în gala UFC 277.

Nick Negumereanu vs Ihor Potieria

Luptătorul ucrainean nu a mai suportat croșeele și loviturile de picior date de Nick Negumereanu și a cedat în a doua repriză a meciului, la un minut și 33 de secunde înainte de finalul părții secunde.

Ihor Potieria a început să se clatine încă din primele minute ale luptei. Românul a reușit să-l pună la pământ de câteva ori și a controlat confruntarea în întregime.

Nick Negumereanu, în UFC

Nick Negumereanu s-a pregătit pentru meciurile sale din UFC încă de la începutul anului. Pentru lupta cu Ihor Potieria, brașoveanul a decis să se folosească din plin de toate toate avantajele oferite de Centrul de Performanță al UFC (UFC PI), care se ocupă exclusiv de dieta și recuperarea sportivului nostru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!