Imagini socante la cantarul oficial, inaintea unui meci de box: un mort si doi raniti dupa ce o persoana a deschis focul! VIDEO

Imagini socante la cantarul oficial, inaintea unui meci de box: un mort si doi raniti dupa ce o persoana a deschis focul! VIDEO

Cantarul oficial dinaintea unei gale de box s-a transformat intr-o scena de razboi. Mai multi atacatori au intrat in sala, iar unui dintre el a deschis focul.

Un om a fost ucis si alti doi sunt in stare grava la spital, dupa ce mai multi atacatori au intrat in sala in care avea loc cantarul oficial, la hotelul Regency din Dublin.

Unul dintre sportivi coborase de cateva secunde de pe cantar cand in sala au patruns atacatorii.

Boxerul, alaturi de alti oficiali, au fugit pe o usa de urgenta pentru a-si salva vietile. Pe inregistrare se aude si vocea unui copil, dar si a mai multor femei, cu totii socati de ceea ce se intampla.

Incidentul tragic a avut loc inaintea unei gale de box numita "Clash of the Clans", care ar fi trebuit sa aiba loc sambata. Main eventul era meciul dintre Jamie Kavanagh si Antonio Jao Bento.

Sky scrie ca orasul Dublin se confrunta in ultima perioada cu probleme create de gastile de baieti rai. "Au fost multe scandaluri intre clanuri, s-au tras multe focuri de arma in ultimul an, majoritatea dintre ele soldandu-se cu victime."

Citeste si:Box
VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies