Sporturi

DRAMA unui jucator aflat acum un an pe lista GIGANTILOR din fotbal! Era vazut ca "noul Messi", acum nu isi gaseste echipa la 22 de ani

Dat afara de clubul care l-a facut cunoscut in fotbal are probleme in a-si gasi o noua formatie de top.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2018, 17:23
Data actualizarii: Sambata 21 Iulie 2018, 17:28

Campioana Mondiala din 2014, Germania, a produs in ultimii ani multi jucatori talentati precum Leroy Sane, Julian Brandt sau Timo Werner si, in ciuda evolutiei dezamagitoare de la turneul din Rusia, germanii sunt optimisti pentru noua generatie.

In urma cu un an, pe lista viitoarelor staruri ale Germaniei nu putea fi ignorat Max Meyer. Titular la Schalke 04 inca de cand era adolescent, Meyer a avut un sezon excelent la echipa la care a crescut. Insa totul s-a destramat in luna aprilie cand l-a criticat pe directorul sportiv al clubului, Christian Heidel.

"Pur si simplu nu vreau sa raman la Schalke si sa lucrez sub Heidel. Despre asta e vorba. In ultima vreme simt ca vrea sa ma intimideze"
a spus Meyer pentru Bild. A fost exclus din lot pana la finalul sezonului cand ii expira contractul cu Schake. "Problema lui este ca isi evalueaza gresit valoarea. Toti de langa el, agentul, familia, antrenorii de la tineret, toti i-au spus ca e unul dintre cei mai talentati, ca e <<urmatorul Messi>> si dupa o vreme ajungi sa crezi" spune reporterul Grosse Schlarmann de la Sky Sports.

Daca in urma cu un an era pe lista Barcelonei sau a lui Bayern, acum agentii l-au oferit unor cluburi precum Arsenal sau Liverpool insa acestea nu au fost interesate deoarece solicita un salariu de peste 8 milioane de euro pe an! In acest moment, Meyer ramane fara club: "Nu exista o oferta concreta. Au negociat cu Marseille insa atunci cand au auzit pretentiile lui salariale, stiau ca nu se va intampla.

Agentul sau se bazeaza acum pe nebunia din Premier League dupa Mondial si inainte de finalul perioadei de transferuri. Spera sa existe cluburi engleze care au atatia bani de cheltuit sa fie dispuse sa-i dea salariul cerut" mai spus reporterul Sky.

Modifică setările cookies