Doroftei, Hagi, Alina Dumitru si alte simboluri ale sportului romanesc au un nou "IMN!" Asculta in premiera "Spirit de invingator"

Doroftei, Hagi, Alina Dumitru si alte simboluri ale sportului romanesc au un nou "IMN!" Asculta in premiera "Spirit de invingator"

Asculta in premiera melodia compusa pentru marii campioni ai Romaniei.

Obiektiv Music Romania prezinta cel de-al doilea single semnat de Siem. De aceasta data este vorba despre o melodie speciala, dedicata tuturor celor cu "Spirit de invingator". Piesa este o colaborare cu Tonik Obiektiv, Roxana Andronescu si Dj WicKeD. Instrumentalul a fost produs chiar de Siem. De aranjament muzical, mixaj si masterizare s-a ocupat John Diamond la Diamond Records Studio.

Asa cum spune si numele sau, melodia vorbeste despre spiritual de invingator care exista in fiecare dintre noi. Pentru a sublinia mai bine aceasta idee, Siem si Tonik Obiektiv enumera mai multi romani, modele demne de urmat: Ghita Muresan, Leonard Doroftei, Gica Hagi, Alina Dumitru, Gabriela Szabo, Marius Urzica, Fracisc Vastag, Nadia Comaneci, Ion Tiriac.

Siem este beatmaker, producator muzical si, de aproape un an de zile, activeaza ca artist afiliat la Obiektiv Music Romania, label care l-a descoperit in urma unui concurs de remix-uri organizat in 2012. in 2013, el a lansat alaturi de GiAnna prima sa piesa, “Ce simt pentru tine”.

Tonik Obiektiv este fondatorul labelului Obiektiv Music Romania (2006), realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop. Cu o experienta de peste 15 ani, acesta a lansat, ca si artist independent 4 materiale discografice (“Caracterizare”, “Ar fi timpul”, “Unul pentru toti si toti pentru ei” si “Recviem pentru un vis”).

Roxana Andronescu este o artista completa, cu o voce senzationala care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cantareata a activat ca solista in trupele Cappuccino si Spin. De-a lungul timpului ea a colaborat cu nume mari din aria hip-hop-ului autohton: B.U.G. Mafia, La Familia, Marijuana, R.A.C.L.A, 6ase:6ase, Sisu Tudor si multi altii.

Dj WicKeD este unul dintre cei mai apreciati DJ’s din aria urbana, un adevarat expert in turntablism. Acesta a activat ca DJ in trupa La Familia o perioada destul de lunga. in prezent colaboreaza cu Puya pe partea de concerte.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies