Dezvaluirea socanta a iubitei lui Michael Phelps: "M-am nascut baiat!" Cel mai medaliat sportiv din istorie N-A STIUT ASTA

Autor: Sport.ro
Joi 20 Noiembrie 2014, 12:08

Iubita lui Michael Phelps a recunoscut ca a facut operatie pentru schimbare de sex.

Taylor Lianne Chandler, iubita celui mai medaliat sportiv din istoria Olimpiadei, a recunoscut ca s-a nascut baiat, intr-o postare pe contul personal de Facebook.

Taylor a dezvaluit faptul ca numele sau a fost David Roy Fitch pana cand s-a hotarat sa urmeze un tratament hormonal, apoi o operatie pentru schimbare de sex.

Iubita lui Phelps a explicat ca statutul de "baiat" a fost doar in acte, pentru ca s-a nascut de fapt hermafrodit, cu organe genitale ale ambelor sexe.

"N-am fost niciodata un barbat, niciodata n-am trait ca un barbat. Nimeni nu poate spune ca m-a cunoscut ca pe un barbat.", a spus Taylor Chandler pe Facebook.

Aceasta a mai povestit, intr-un interviu acordat recent, ca l-a cunoscut pe Michael Phelps pe reteaua de socializare Tinder, iar prima lor intalnire a avut loc pe stadion, la un meci de fotbal american al echipei Baltimore Ravens, scrie Daily Mail.

"La pauza am facut dragoste. Apoi, dupa meci, am mai facut-o o data. A fost pentru prima oara cand cineva m-a facut sa ma simt cu adevarat femeie."

Chandler se aseapta ca dezvaluirea publica a celui mai mare secret al sau sa duca la destramarea relatiei: "Probabil ca o sa-l pierd pentru ca este un brand si echipa lui o sa doreasca sa-l protejeze. Faptul ca s-a internat la clinica a facut ca relatia noastra sa nu fie pusa in cea mai buna lumina."

Michale Phelps este internat la o clinica de dezalcoolizare, dupa ce in luna septembrie a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, fapta ce i-a atras o suspendare de 6 luni din toate competitiile sportive. Federatia americana a precizat ca Phelps nu va fi selectat in echipa Statelor Unite pentru campionatul mondial de natatie din august 2015.

Phelps este cel mai decorat sportiv din istoria Olimpiadei, cu un total de 22 de medalii castigate de-a lungul carierei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies