Sporturi

Badr Hari semnează un nou contract cu Glory și are deja revanșa pregătită! Cu cine va lupta în martie

Badr Hari (37 de ani) va semna un nou contract cu Glory, cea mai renumită gală de kickboxing, chiar dacă nu a mai câștigat un meci din 2015!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 12:26
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 12:37

Marocanul născut la Amsterdam a fost, cândva, unul dintre cei mai temuți luptători din Glory, dar în ultimii ani a fost lovit de mai multe accidentări, printre care o fractură de antebraț, una de picior, după meciul pentru centură cu Rico Verhoeven, și o ruptură de biceps în urma luptei cu Benny Adegbuyi.

Prin intermediul canalelor oficiale de comunicare, Glory a anunțat că Badr Hari va lupta pe 19 martie cu polonezul Arkadiusz Wrzosek, într-un meci ce va avea loc la Hasselt, în Belgia.

  • Badr Hari

Este revanșa pe care marocanul și-a dorit-o, după ce a fost făcut KO de polonez în septembrie anul trecut.

Ultima victorie a lui Badr Hari a fost pe 22 august 2015, cu Ismael Londt. Au urmat înfrângeri cu Rico Verhoeven (două, ambele meciuri pentru centura la categoria supergrea), una cu Benny Adegbuyi și una cu Arkadiusz Wrzosek.

Singura victorie a lui Badr Hari a fost în 2018, cu egipteanul Hesdy Gerges, doar că, după meci, ambii au fost prinși dopați, astfel că meciul nu a fost contabilizat ca o victorie în CV-ul marocanului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!