Anuntul asteptat de milioane de fani si sportivi! Comitetul Olimpic International a luat marea decizie! Ce se va intampla cu luptele libere la JO din 2020:

Duminica 08 Septembrie 2013, 19:06
Anuntul asteptat de milioane de fani si sportivi! Comitetul Olimpic International a luat marea decizie! Ce se va intampla cu luptele libere la JO din 2020:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Comitetul Olimpic International (CIO) a decis la Buenos Aires sa reintroduca luptele in programul olimpic, acest sport urmand a fi prezent la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo si la cele din 2024, informeaza AFP.

Conform sursei citate, CIO a decis in favoarea luptelor cu 49 de voturi. Celelalte doua sporturi aflate in lupta pentru intrarea in programul olimpic au fost softball/baseball - 24 de voturi si squash - 22 de voturi.

Luptele se afla in programul olimpic de la prima editie, din 1896.

Comitetul Executiv al Comitetului International Olimpic a decis, la 12 februarie, sa propuna scoaterea luptelor din randul sporturilor olimpice de baza, incepand cu editia din 2020 a Jocurilor Olimpice de vara.

Sursa: Mediafax

BNR a cerut Guvernului abrogarea OUG 114. Ședintă cu scântei între Isărescu și Teodorovici
BRAT