Sporturi

Anunt BOMBA facut in urma cu putin timp! Meciurile din Premier League se vor vedea pe Facebook! Afacerea de peste 220 de milioane de euro

Dupa Amazon, si Facebook a cumparat drepturi de televizare pentru Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 14:39
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 14:40

Premier League a acceptat oferta venita din partea Facebook, reteaua de socializare castigand drepturi exclusive de a difuza meciuri in direct in cateva tari din Asia incepand cu 2019. Facebook a reusit sa le ia fata celor de la BeIn Sports si Fox Sports Asia in licitatie.

Facebook va plati 200 de milioane de lire sterline si va putea transmite toate cele 380 de partide de Premier League din perioada 2019-2022 in Thailanda, Vietnam, Cambodgia si Laos. Conform The Times, Premier League a avut discutii si cu YouTube si Netflix pentru drepturi pe anumite teritorii si considera ca marile companii din tehnologie reprezinta cea mai buna varianta pentru a securiza veniturile cluburilor in viitor.

Amazon, cea care a cumparat un pachet pentru meciurile din Premier League, urmeaza sa liciteze si pentru drepturile asupra clipurilor cu goluri si a near-live action. Ultimul pachet pe UK, detinut de Sky Sports si ce includele programele Football First care retransmit meciuri integrale, va fi scos la licitatie la sfarsitul acestei veri.

Modifică setările cookies