Gerard Pique Barcelona Spania

„Din asta trăiește țara!” Reacție tranșantă a lui Gerard Pique în 'cazul Negreira', unde Barcelona e acuzată de corupție

FC Barcelona are probleme serioase după ce a fost pusă sub acuzare de către procuratura din Spania. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 12:59
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 13:00

Catalanii sunt acuzați de „corupție în sport” în urma unor plăți făcute către Jose Maria Enriquez Negreira, fost vicepreședinte al Comisiei Arbitrilor. Conform acuzațiilor, Negreira ar fi încasat nu mai puțin de șapte milioane de euro de la clubul de pe Camp Nou în perioada 2001 - 2018. 

Fostul jucător al grupării blaugrana, Gerard Pique, a vorbit despre situația clubului într-un interviu acordat recent, dezvăluind că jucătorii nu au primit vreun raport sau vreo informație care să privească situația Negreira. 

Gerard Pique atacă presa din Spania 

Fostul fundaș a precizat însă că subiectul lasă loc de teorii ale conspirației pe baza cărora presa din Spania speculează. 

„Nouă, jucătorilor, nu ne venea nimic. Eu nu ceream niciodată nimic. Alții cereau rapoarte despre echipa adversă, unii poate și despre arbitri, nu am idee. La nivel de grup nu am primit absolut nimic. 

Însă asta este o temă bună pentru conspirații și pentru primele pagini ale ziarelor. Din asta trăiește țara. Cred că trebuie să arătăm motivele anumitor lucruri”, a declarat Gerard Pique în interviul pentru El Pais, citat de sport.es

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!