Leo Messi Barcelona Joan Laporta Neymar Spania

„Asta trebuie să facă Messi și Neymar pentru a se întoarce la FC Barcelona!” Președintele catalanilor a dezvăluit ce 'sacrificiu' trebuie să facă cei doi 

Plecare lui Leo Messi de la FC Barcelona, în urmă cu un an, a șocat lumea fotbalului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 08:46
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 08:48

Fanii catalanilor încă visează să îl vadă pe argentinian îmbrăcând din nou tricoul blaugrana. Nu doar revenirea lui Messi i-a entuziasmat pe suporteri, ci și cea a lui Neymar, despre care s-a tot scris în repetate rânduri în ultimii ani. Brazilianul și-a exprimat dorința de a se întoarce pe Camp Nou încă de acum un an, însă șefii de la Paris au exclus din start varianta, făcându-i imposibilă plecarea. 

Astfel, Neymar și-a prelungit contractul în primăvara anului trecut, iar la patru luni distanță a ajuns să împartă din nou vestiarul cu Leo Messi, după transferul argentinianului la PSG. Sezonul slab al campioanei Franței, care a fost eliminată rușinos din Champions League, a adus numeroase critici la adresa jucătorilor, Neymar și Messi fiind țintele fanilor. 

Joan Laporta a dezvăluit ce trebuie să facă Neymar și Messi pentru a reveni la FC Barcelona

S-a scris că Neymar ar putea fi vândut de șefii Parisului în această vară, mai ales după ce Kylian Mbappe și-a prelungit contractul. Joan Laporta, președintele Barcelonei, a comentat subiectul, dezvăluind singurul mod în care Messi și Neymar s-ar putea întoarce pe Camp Nou, într-un interviu acordat pentru L'Esportiu. 

„Cui nu îi place Neymar? E un jucător excepțional, dar are contract cu PSG, îi mai rămân 4-5 ani. Jucătorii aceștia care au semnat cu cluburi precum PSG, au semnat sclavia lor, pentru bani. 

Messi a plecat așa cum a plecat. Toți ne-am fi dorit să își încheie viața sportivă aici și prin motivele date nu a fost posibil. Nu s-a putut din cauza fair play-ului ligii spaniole și pentru propunerea lui PSG. Acești jucători, când intră într-o astfel de dinamică, realizează că nu pot ieși pentru că sunt operațiuni de sute de milioane de euro. 

Pentru ca ei să se întoarcă într-o zi la Barca ar trebui să vină gratis. Noi nu suntem în situația de a realiza o operațiune de cumpărare cum ar putea însemna transferul jucătorilor. Dar și dacă am avea banii nu am face asta. Ar fi un lucru irațional. Apoi ar fi și o chestiune de antrenor, dacă ar crede sau nu că ar putea ajuta noul proiect al Barcelonei. Ca jucători, amândoi, ne plac mult”, a spus Laporta citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!