Spania

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost stabilit: "PLEACA DE LA REAL MADRID!" Cine plateste 125 de milioane ca sa-l ia

Cristiano Ronaldo e la ultimul sezon cu Real Madrid. Vara viitoare va parasi Santiago Bernabeu pentru o noua provocare uriasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 20:39
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 20:39

Expertul in fotbal spaniol Gullem Balague crede ca a venit momentul despartirii dintre Cristiano si Real. Balague, autor al celei mai recente biografii a lui Ronaldo, e de parere ca Real si PSG au negociat deja termenii unui viitor transfer. Cel mai probabil, totul va deveni oficial dupa incheierea sezonului.

Ronaldo implineste 31 de ani in februarie si a ajuns la maximul posibil in galaxia Real Madrid. A castigat toate trofeele alaturi de Real, a luat doua 'Baloane de Aur' si a devenit recordmanul de goluri marcate in istoria clubului dupa ce l-a depasit pe Raul.

Balague e de parere ca Florentino Perez vede acest moment drept ideal pentru a-l ceda pe Cristiano.

"Strategia oamenilor de langa Ronaldo e ca el sa plece la vara. Daca vor fi banii acolo, daca PSG va mai dori sa-i plateasca si daca Real nu-si va schimba punctul de vedere",
a explicat jurnalistul, citat de Talk Sport.

Manchester United nu e o optiune pentru echipa lui Ronaldo. Portughezul e in continuare indragostit de echipa de pe Old Trafford, care trece insa printr-un moment complicat.

"De ce ar cheltui 125 de milioane si de ce i-ar da lui in jur de 20 de milioane de euro pe sezon? PSG e dispusa sa plateasca, el e bucuros sa schimbe clubul daca simte ca e timpul sa o faca. Man United e intr-un punct diferit fata de cel in care era atunci cand Cristiano a plecat de acolo", completeaza Balague.

Cristiano Ronaldo a semnat in 2009 cu Real Madrid in schimbul a 94 de milioane de euro.

Modifică setările cookies