Real Madrid Barcelona Pepe Spania

VIDEO! Pepe e doar un copil pe langa ei! Hagi a fost martorul unui alt El Clasico SANGEROS! Scene incredibile cu batausii istorici din Spania

Pepe a intrat oficial in galeria celor mai duri jucatori care au jucat vreodata in Spania, dupa ce l-a calcat pe Messi pe mana.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 13:12
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 15:36

Marca din Spania a gasit 3 alte exemple de jucatori nebuni si pusi pe bataie, care au facut ravagii in trecut in meciurile din Primera.

Juanito l-a calcat de doua ori pe Matthaus chiar sub ochii arbitrului intr-un meci din 1987, mai intai pe spate, apoi pe fata, pentru ca Sanchis sa vina si sa-l calce pe genunchi. Juanito a fost suspendat 5 ani fara sa joace in Europa si a fost obligat sa plece de la Real Madrid, care l-a si amendat.

Stoicikov si-a pierdut mintile intr-un meci din 1990, cand Hagi era la Real Madrid si a intrat pe teren din postura de rezerva. Bulgarul l-a calcat pe arbitru intentionat si a fost suspendat 6 luni.

In 1996, Simeone i-a facut piciorul praf lui Julen Guerrero intr-un meci intre Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Guerrero mai are si azi semne pe piciorul drept de la acel incident, care l-a lasat pe Simeone cu suspendare de 3 etape.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!