VIDEO / Fotbalistii care ar trebui sa primeasca Zmeura de Aur pentru cei mai prosti actori!

Mana lui Henry a declansat isteria in randurile fanilor, care ii acuza pe fotbalisti ca triseaza: "Am fost aproape de a renunta la fotbal", a dezvaluit Henry intr-un interviu soc pentru L'Equipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Noiembrie 2009, 08:17
Data actualizarii: Marti 24 Noiembrie 2009, 08:16

Gestul lui Henry este minciuna daca ne uitam la un meci mai putin mediatizat din Spania! Nimic nu anunta ca un meci intre Malaga si Zaragoza ar putea crea atat de multe controverse, mai ales ca prima repriza s-a desfasurat intr-un mod destul de plictisitor. In fine, dupa pauza fotbalistii si-au pus in scena si abilitatile de actori.

Jucatorii Zaragozei au inceput primii, dupa ce au reusit sa deschida scorul in urma unui penalty mai mult decat dubios. Malaga a continuat cu tactica inselaciunii si a reusit sa-l elimine pe Javier Paredes, asta dupa ce Jesus Games a exagerat o lovitura.

Lucrurile au evoluat din rau in mai rau, cand Weligton si-a pierdut cumpatul si a fost si el eliminat. Dupa ce s-a restabilit egalitatea numerica, Malaga a reusit egalarea prin Ivan Gonzalez.

In loc sa-si vada de treaba, jucatorii si-au continuat numerele pe teren. Apono s-a enervat la culme pe rivalul sau Andre Herrera care a cazut spectaculos si l-a scuipat fara sa stea prea mult pe ganduri.

Pe final, atacantul Zaragozei Fernando Forestieri a avut ocazia de a castiga meciul, insa a preferat sa cada spectaculos in careu, doar pentru a primi un cartonas galben.

Daca nu te-am convins, urmareste cele 10 minute de rezumat al reprizei a doua dintre Malaga si Zaragoza! Traiasca fotbalul!

 

Modifică setările cookies