Vestiarul Realului, bomba cu ceas! Dezvaluirea facuta de spanioli: "Ronaldo si Benitez s-au certat, nu isi mai vorbesc!"

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Octombrie 2015, 14:44

	Vestiarul Realului, bomba cu ceas! Dezvaluirea facuta de spanioli: "Ronaldo si Benitez s-au certat, nu isi mai vorbesc!"

Cristiano Ronaldo a fost deranjat de o declaratie data de Rafa Benitez

Cristiano Ronaldo si Rafa Benitez nu isi mai vorbesc, este dezvaluirea facuta astazi de publicatia Sport Catalunya, care citeaza un show TV celebru in Spania, "El Chiringuito".

Conform sursei citate, conflictul ar fi pornit inca din primele zile ale lui Benitez la Real, in turneul de pregatire din Australia. O declaratie data atunci de Benitez l-ar fi deranjat teribil pe starul de pe Bernabeu.

"Cristiano, cel mai bun din lume? Cred ca este suficient sa spun ca este printre cei mai buni. Este un jucator formidabil, unul dintre cei mai buni pe care i-am antrenat. Dar nu pot sa zic ca este cel mai bun, pentru ca am antrenat multi fotbalisti de mare valoare", a spus Benitez in vara.

Cristiano Ronaldo s-a considerat jignit de cuvintele lui Benitez, iar cei doi continua sa aiba si in prezent o relatie rece.

"Ronaldo a refuzat sa se pozeze alaturi de Rafa Benitez la fotografia oficiala in care mai apareau presedintele Florentino Perez, staff-ul tehnic si cei patru capitani. Este o situatie delicata, care ii complica mult viata lui Rafa Benitez la Real Madrid", scriu jurnalistii de la Sport Catalunya.

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies