Valdes a plecat de la Manchester United dupa cateva saptamani! Situatia incredibila a unui portar cu CV FABULOS! 

Valdes a plecat de la Manchester United dupa cateva saptamani! Situatia incredibila a unui portar cu CV FABULOS! 

Victor Valdes s-a antrenat cateva saptamani cu Manchester United si spera sa semneze cu fosta campiona a Angliei, insa nu a reusit sa bata palma cu Van Gaal. 

Revenit dupa o accidentare crunta de peste sase luni, Valdes a ramas fara echipa in vara pentru ca a refuzat prelungirea cu Barcelona, iar AS Monaco nu a activat precontractul semnat anul trecut cu portarul spaniol.

Valdes a primit o sansa nesperata din partea lui Louis Van Gaal, care l-a primit la antrenamentele lui Manchester United in aceasta toamna, chiar daca titular indiscutabil pe Old Trafford e un alt spaniol, David De Gea.

De Gea, 23 de ani, a fost cel mai constant jucator in acest sezon tulburat al lui Manchester United, iar Valdes a inteles ca nu are sanse la titularizare si a decis sa se intoarca in Spania.

Radio Catalunia a anuntat azi ca Valdes a fost anuntat de Van Gaal ca titularul postului de portar va fi De Gea pentru multi ani de acum incolo, dar daca vrea se poate multumi cu statutul de rezerva.

Valdes are 32 de ani si a ales sa isi incerce norocul in tara natala, chiar daca va fi nevoit sa demonstreze ca nu a ramas cu probleme dupa accidentarea de la genunchi.

Liverpool l-a vrut pe Valdes in vara, dar portarul a refuzat sa sustina teste medicale amanuntite.


Valdes are un CV fabulos, dar e in situatia incredibila de a nu-si gasi o echipa. El a strans 6 titluri de campion al Spaniei, trei Cupe ale Spaniei, 6 Supercupe, trei trofee Champions League, doua Supercupe ale Europei si doua Campionate Mondiale la nivel de cluburi.

Valdes s-a aflat in lotul Spaniei la Cupa Mondiala din 2010 si la EURO 2012, cand spaniolii au devenit campioni. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Zeci de percheziții ale DIICOT într-un dosar de delapidare la Opera Națională Iași
BRAT

Modifică setările cookies