Urmasii lui Messi, Xavi si Iniesta, umiliti cu 0-7! "Bijuteriile" Barcelonei B, Munir, Halilovic si Sergi, au fost PULVERIZATE

Autor: Sport.ro
Luni 22 Decembrie 2014, 09:02

	Urmasii lui Messi, Xavi si Iniesta, umiliti cu 0-7! "Bijuteriile" Barcelonei B, Munir, Halilovic si Sergi, au fost PULVERIZATE

Daca prima echipa a Barcelonei face spectacol la fiecare meci, iar Messi, Neymar si Suarez sunt considerati adevarati killeri, nu acelasi lucru se aplica si pentru echipa a doua a catalanilor.

Vazuta ca o copie in miniatura a primei echipe si cu fotbalisti care au deja nume importante in fotbal, in ciuda faptului ca nu au bifat prea multe aparitii la echipa mare, Barcelona B a dezamagit in ultima etapa.

Barcelona B se lauda cu viitoare staruri de nivel mondial si ii are in componenta pe Munir, Alen Halilovic, fotbalist pentru care s-au batut si alte echipe mari ale Europei, Sergi Samper, Adama Traore sau Jean Marie Dongou. In ciuda numelor care au capatat o oarecare rezonanta in ultima perioada printre impatimitii fotbalului, echipa a doua a Barcei nu se descurca deloc bine in Segunda Division.

Barca B a fost umilita cu 0-7 in ultima etapa, in deplasarea de la Valladolid. Juniorii Barcei au suferit cea mai drastica infrangere a sezonului si au ajuns pe locul 18 al ligii secunde. Barcelona B are 20 de puncte castigate in 18 meciuri, fiind la doar un punct deasupra zonei retrogradabile.

Meciul dintre Valladolid si Barcelona B nu a fost insa cel in care s-au inscris cele mai multe goluri. Partida vedeta a etapei din Segunda a fost Numancia - Lugo, care s-a incheiat dupa un halucinant 6-6 (DETALII AICI).

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies