Ultimele vesti despre contractul lui Messi cu Barca! Anuntul facut de club dupa cele 3 goluri date cu Espanyol
Duminica 10 Septembrie 2017, 11:32

Ultimele vesti despre contractul lui Messi cu Barca! Anuntul facut de club dupa cele 3 goluri date cu Espanyol

Barcelona - Juventus e marti, 12 septembrie, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Leo Messi are 5 goluri in 3 etape in acest sezon insa situatia sa ramane una incerta - mai are contract cu Barcelona doar pana in vara anului viitor si poate negocia cu orice club de la 1 ianuarie. Cei de la Barcelona au spus ca jucatorul si-a dat acordul pentru un nou contract, insa Messi nu a semnat inca noua intelegere.

Ultima declaratie a celor de la Barca arata ca acestia spera sa rezolve cat mai repede situatia. Directorul sportiv, Robert Fernandez, a vorbit dupa partida cu Espanyol: "Va trimit catre declaratia presedintelui clublui. Semnarea contractului este un act ce poate avea loc in orice moment. Sper cat mai curand.

S-a intors de la partidele internatinale dupa un drum lung si 2 meciuri dificile. El este capabil sa schimbe un joc in orice moment si lucrul cel mai dificil pe care il reuseste este ca isi mentine acest ritm" a spus Fernandez.

In ciuda victoriei cu 5-0 cu Espanyol si a startului perfect de campionat, situatia la Barcelona ramane tensionata. Fanii le-au cerut demisia celor din conducerea clubului la partida cu Espanyol, chiar si in momentele in care echipa facea spectacol pe teren.ANALIZĂ ŞTIRILE PRO TV. Ce urmează în procesul lui Dragnea şi când se dă sentinţa finală