Barcelona, in fata unui moment dificil, la 3 zile dupa ce a ridicat trofeul Ligii! Bartomeu a sustinut ultima conferinta de presa, clubul se pregateste de noi alegeri

Barcelona, in fata unui moment dificil, la 3 zile dupa ce a ridicat trofeul Ligii! Bartomeu a sustinut ultima conferinta de presa, clubul se pregateste de noi alegeri

Proaspat incoronata regina Europei, Barca are in fata un moment dificil.

UPDATE | Josep Maria Bartomeu a sustinut ultima conferinta in calitate de presedinte al Barcei. Acesta a anuntat prelungirea contractului lui Luis Enrique pana in 2017 si a afirmat ca Barcelona a devenit clubul cu cele mai mari incasari din lume. Acesta preconizeaza ca Barca va lua 600 de milioane de euro pana la finalul anului, cu 50% mai mult decat incasa in urma cu 5 ani.

La final, Bartomeu le-a multumit oamenilor din conducere si fanilor, spunand ca "a fost ultima sa aparitie ca presedinte". Acesta a fost aplaudat indelung de cei prezenti.

UPDATE | Conferinta de presa programata de Josep Maria Bartomeu a inceput

Live feed mai jos!


Barcelona a adunat si in acest an toate trofeele posibile, insa lucrurile nu sunt chiar atat de linistite. Daca pe plan sportiv echipa a mers formidabil, la nivel administrativ lucrurile continua sa fie agitate.

Conducerea Barcelonei a programat pentru ora 18:00 o conferinta de presa, in care, anunta presa spaniola, presedintele Josep Maria Bartomeu isi va prezenta formal demisia.

Acesta va demisiona, insa va continua sa asigure interimatul, pana cand un nou presedinte va fi ales prin vot democratic.

Gestul lui Bartomeu vine ca urmare a scandalului din dosarul Neymar, investigat de procuratura spaniola. Bartomeu si fostul sef al Barcei, Sandro Rosell, risca pedepse cu inchisoarea pentru evaziune fiscala si alte fraude economice, dupa ce ar fi pacalit statul spaniol cu cateva zeci de milioane.

O data a alegerilor nu a fost inca fixata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu și Arafat, explicații după tragedia de la Victor Babeș: A fost o problemă de creștere bruscă a presiunii
BRAT
Modifică setările cookies