Anuntul facut de presedintele Barcelonei despre contractul lui Messi: "Vom face poza cu semnatura!"

Anuntul facut de presedintele Barcelonei despre contractul lui Messi: "Vom face poza cu semnatura!"

Josep Maria Bartomeu a dezvaluit ca Messi evolueaza deja in baza noului contract.

Situatia contractului lui Leo Messi a creat multa incertitudine, actuala intelegere urmand sa expire in vara lui 2018, ceea ce ar insemna ca jucatorul argentinian sa poata negocia cu orice echipa de la 1 ianuarie. Presedintele Barcelonei spune insa ca noul contract este deja valabil!

Desi Messi si-a dat acordul pentru un nou contract pana in 2021, starul Barcei nu a semnat pana acum pana acum. "Vom face poza cu semnatura lui Messi, speram pana la sfarsitul anului, insa contractul este semnat de tatal sau, cel care are putere asupra drepturilor de imagine.

Contractul este semnat pana in 2021 iar Messi evolueaza deja in baza lui" a spus Bartomeu pentru 8TV. Presedintele Barcei spune ca situatia lui Iniesta este mai dificila: "Intelegerea cu Iniesta va fi una speciala, va fi una diferita pentru ca este vorba despre el, nu voi dezvalui despre ce este vorba pentru ca vorbim despre negocieri private.

Iniesta nu este doar un punct de referinta pentru noi, dar si pentru suporterii tineri, si-a castigat dreptul sa joace aici pana cand se decide sa nu o mai faca. Prezenta lui Andres este critica pentru club si intentia este ca noua intelegere sa fie pe termen nelimitat astfel incat sa termine cand isi doreste" a mai spus Bartomeu.

Citeste si:fc barcelona
VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies