Totul s-a terminat! Verdict de cosmar pentru unul dintre cei mai talentati jucatori din Europa in 2014! Mesajul in lacrimi facut dupa ce a aflat cat va lipsi de pe teren

Jese Rodriguez Carlo Ancelotti Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Martie 2014, 09:02
Data actualizarii: Miercuri 19 Martie 2014, 09:09

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Visul de a lua Liga, titlul si Cupa Spaniei, dar si de a juca la Mondialul din Brazilia in aceasta vara s-a terminat pentru Jese.

Pustiul minune al Realului in acest sezon s-a accidentat grav aseara in Liga, in startul meciului cu Schalke, iar medicii au confirmat cel mai dur verdict pentru el, scrie Marca: e vorba despre o ruptura la ligamentele incrucisate.

Publicatia spaniola scrie in aceasta dimineata ca Jese va rata totul - sta 6 luni pe bara. Dupa meci, fotbalistul Realului a postat un mesaj emotionant pe retelele sociale, in care le-a multumit fanilor pentru ca sunt alaturi de el in aceste momente extrem de dificile: "Va multumesc din inima pentru toate mesajele voastre de incurajare!", a scris Jese.

Dupa meciul cu Schalke, Carlo Ancelotti a comentat situatia tanarului sau jucator, pe care l-a anuntat ca il asteapta in forma maxima sa ia titlul in 2015: "S-a confirmat, este ruptura a ligamentelor incrucisate. Real Madrid are ghinion pentru ca am pierdut unul dintre jucatori extrem de importanti. Asta este fotbalul din pacate. Intr-o competitie exista si accidentari. Avem multa incredere in el pentru sezonul viitor.", a spus tehnicianul italian, conform Marca.

Real Madrid a castigat meciul cu Schalke din Liga cu 3-1 si s-a calificat cu scorul general de 9-2 in sferturile competitiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!