TOP SECRET. Ofertele astronomice pentru Neymar au fost publicate. Suma INCREDIBILA oferita de Real Madrid pentru o tradare istorica!

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Octombrie 2016, 14:11

	TOP SECRET. Ofertele astronomice pentru Neymar au fost publicate. Suma INCREDIBILA oferita de Real Madrid pentru o tradare istorica!

Presa catalana dezvaluie toate ofertele primite de Neymar in aceasta vara! 

Neymar inca nu si-a prelungit contractul cu Barcelona, motiv pentru rivalele clubului catalan sa se intreaca in oferte care mai de care mai mari pentru starul brazilian.

Mundo Deportivo scrie ca Neymar s-a inteles de principiu cu clubul catalan, dar inca nu a semnat noul contract.

In aceasta vara, Neymar a primit oferte concrete de la Real Madrid, PSG, Manchester United si Manchester City, iar Mundo Deportivo a aflat ce propuneri i-au fost facute si pe ce filiera au venit ele.

Real Madrid a fortat o noua tradare istorica, dupa transferul lui Luis Figo din anul 2000. Madrilenii i-au propus lui Neymar un salariu de 32 milioane de euro pe an si o prima de instalare de 40 de milioane de euro!

Nu a fost cea mai buna oferta primita de Neymar. PSG i-a propus un salariu net anual de 40 de milioane de euro si o prima de instalare de 40 de milioane, in timp ce Mourinho si Manchester United au promis ca ii egaleaza orice oferta.

Si Manchester City l-a abordat pe Neymar, insa echipa lui Guardiola nu a propus o suma anume.

Barcelona ii face cea mai mica oferta lui Neymar, insa are si avantajul ca jucatorul se afla deja pe Camp Nou. Catalanii ii propun brazilianului "doar" 15 milioane de euro pe an si un contract valabil pe 5 sezoane. Probabil acesta este si motivul pentru care Neymar ezita sa semneze un contract nou si asteapta o propunere mai buna din partea sefilor sai. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies