fc barcelona la liga Ousmane Dembele Spania

Surpriză! FC Barcelona i-a găsit deja înlocuitor lui Ousmane Dembele

Paris Saint-Germain e pe cale să se înțeleagă cu Ousmane Dembele.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 02 August 2023, 09:40

În consecință, la FC Barcelona ar urma să se producă un gol imens în linia de atac, odată cu despărțirea de Ousmane Dembele, care pleacă la gruparea pariziană după ce PSG a activat clauza de reziliere a francezului.

Surpriză! FC Barcelona i-a găsit deja înlcuitor lui Ousmane Dembele

Totuși, golul ar putea fi acoperit rapid de echipa pregătită de Xavi Hernandez. Antrenorul a găsit deja două variante pentru a-l înlocui pe Ousmane Dembele, după cum informează publicația barcauniversal.com.

  • Bernardo Silva și Joao Felix sunt cei doi jucători pe care catalanii au pus ochii 

Sursa de mai sus a scris că Manchester City cere 80 milioane de euro pentru Bernardo Silva și că Xavi îl vede integrat perfect în sistemul Barcelonei. Așadar, Silva pare înlocuitorul ideal pentru Dembele.

În ceea ce privește transferul lui Joao Felix, publicația a informat că, având în vedere că lusitanul evoluează în centru, va fi un risc major pentru trupa catalană să-l aducă la echipă, care are nevoie de o extremă.

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona!

Dembele a fost ofertat de PSG și a decis să dea curs ofertei venite de pe Parc des Princes și să se întoarcă în țara sa natală. Jurnalista Helena Condis scrie că extrema dreaptă a catalanilor le-a spus deja colegilor săi că va pleca la campioana Franței.

Rămâne de văzut în ce condiții va fi dispusă Barcelona să se despartă de Dembele, având în vedere că a fost adus pentru 135 de milioane de euro de la Dortmund, acum șase ani. 

Dembele ar fi intrat oricum în ultimul an de contract cu Barcelona, astfel că aceasta ar putea fi ultima șansă a campioanei Spaniei de a obține o sumă importantă de pe urma acestuia.

  • Evaluat în 2019 la 120 de milioane de euro, Dembele are acum o cotă de piață de 60 de milioane de euro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!