Suarez e la un PAS sa scape de sanctiune! Decizia vine de la TAS, Barcelona se pregateste pentru o VESTE MINUNATA:

Suarez e la un PAS sa scape de sanctiune! Decizia vine de la TAS, Barcelona se pregateste pentru o VESTE MINUNATA:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a acceptat apelul pe care l-a facut Barcelona in cazul suspendarii noului sau jucator - Luis Suarez.

Pentru 94 de milioane de euro (81, dupa cum scrie presa din Spania), cat a platit in schimbul sau, Barcelona vrea sa-l faca scapat pe Luis Suarez de sanctiunea pe care a primit-o pentru ca l-a muscat pe fundasul Chillini la meciul dintre Uruguay si Italia.

DECIZIA

Daca in prima faza Suarez a primit o sanctiune de 100.000 de franci elvetieni si suspendare de 4 luni, plus 9 partide la nationala, acum ar putea sa scape mai usor.

Lucrurile sunt chiar mai complicate pentru atacantul din Uruguay: el nu are voie nici ca spectator la meciurile clubului sau actual - FC Barcelona, potrivit deciziei FIFA.

Cum FIFA a respins apelul facut impotriva sanctiunii, acum s-a ajuns la TAS. Forul european a admis cererea pe care a facut-o Barcelona si va lua decizia definitiva in jurul datei de 11-12 august 2014.

"Acum ca dosarul a ajuns la noi si am apucat sa ne uitam prin el, pot spune ca probabil sanctiunea va fi aplicata doar pentru meciurile echipei nationale", a anuntat, sub protectia anonimatului, un oficial de la TAS, scrie goal.com.

Practic, daca va fi absolvit de sanctiune, fie si partial, inseamna ca golgheterul din Premier League poate juca pentru Barcelona inca din prima etapa a noului sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies