Starul de la Real Madrid l-a sunat pe Florentino Perez imediat după mutarea lui Mbappe: "Vreau să știți de la mine"

Real Madrid Florentino Perez Rodrygo Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 10:52
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 10:56

La începutul săptămânii, Real Madrid a anunțat transferul lui Kylian Mbappe

Căpitanul reprezentativei Franței a semnat un contract pe cinci sezoane. "O vedetă mondială ajunge la campioana Europei", au anunţat cei de la Real Madrid.

Odată cu sosirea lui Kylian Mbappe au apărut numeroase speculații despre formula de start a lui Real Madrid din sezonul viitor, dar și de mutările care vor avea loc în lot. 

Rodrygo vrea să rămână pe Santiago Bernabeu

În presa din Spania au apărut diferite informații potrivit cărora brazilianul ar urma să fie trecut pe banca de rezerve după sosirea căpitanului Franței. 

Totuși, Rodrygo a declarat că nu intenționează să plece de pe Santiago Bernabeu: "Nu știu nimic despre niciun interes sau ofertă și nici nu mă interesează. Nu am nicio idee. Rămâne, sunt fericit aici. Cum aș putea să plec de la Real Madrid?".

Publicația Defensa Central a întărit declarațiile atacantului, dezvăluind că jucătorul l-ar fi sunat pe Florentino Pereze pentru a-l asigura că nu intenționează să plece.

"Voi sta la Madrid. Nu sunt interesat de speculații, dar vreau să știți din gura mea că intenția este să continui aici..", au scris jurnaliștii spanioli.

În iulie 2019, Real Madrid l-a adus pe Rodrygo de la Santos pentru 45 de milioane de euro, moment în care site-urile de specialitate îl estimau pe brazilian la nu mai puțin de 40 de milioane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!