Malaga Barcelona Lionel Messi Real Madrid Spania Spania

Spaniolii au un nou briliant! Cine il vrea trebuie sa plateasca 40 de milioane de euro! Jucatorul care ii calca pe urme lui Falcao, Messi si Ronaldo:

Spania concureaza cu Premier League. Si nu numai la fotbal sau la spectacol, dar si la bani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Ianuarie 2013, 20:50
Data actualizarii: Luni 28 Ianuarie 2013, 20:51

Falcao, Messi, Ronaldo. Ordinea nu conteaza, clauzele sunt uriase, pentru ca echipele care ii detin nu se gandesc sa-i cedeze vreodata, iar daca ar face-o, ar fi numai pe o suma colosala.

Acum, si Malaga a intrat in epoca banilor. Spaniolii i-au fixat o clauza uriasa lui Isco - 40 de milioane de euro.

Pana acum, tanarul de numai de 20 de ani era curtat de marile echipe din Europa, asa ca oficialii au trecut la o strategie care ii va umple de bani. El putea pleca pentru 21 de milioane de euro pana acum, asa ca sefii au marit clauza de reziliere la 40 de milioane.

Jucatorul a fost si el de acord, mai ales ca salariul i-ar fi crescut substantial, scrie presa din Spania. El mai are contract pana in 2016 si a semnat doar sa incaseze mai multi bani, nu si o prelungire a contractului. Chiar daca banii pe care ii ia saptamanal sunt inca o enigma, Isco este considerat un briliant pentru Malaga.

Primul care s-a gandit la Isco a fost chiar Guardiola, care ar vrea sa-l ia la Bayern. Intre timp, si City, Arsenal sau Real s-au gandit la acest transfer, dar suma este aproape dubla din acest moment.

Modifică setările cookies