Spaniolii au gasit-o pe femeia careia Messi i-a fracturat mana: e mega fana Cristiano Ronaldo si are papuci cu Real Madrid :)

Spaniolii au gasit-o pe femeia careia Messi i-a fracturat mana: e mega fana Cristiano Ronaldo si are papuci cu Real Madrid :)

Vezi si - VIDEO | Momentul in care Lionel Messi i-a fracturat mana unei femei aflate in tribune la meciul Villarreal 2-2 Barcelona

Lionel Messi a fost, fara sa vrea, protagonistul unui incident bizar la meciul Villarreal 2-2 Barcelona. Argentinianul i-a fracturat mana unei femei dupa ce a trimis un sut puternic pe langa poarta.

Messi si-a cerut scuze imediat dupa fluierul de final al partidei de duminica, acesta invitand-o chiar pe femeie la urmatorul meci al Barcei de pe Nou Camp.

Ramane insa de vazut daca aceasta va si onora invitatia, pentru ca, spun spaniolii, nu ii iubeste prea mult pe cei de la Barcelona.

Postul de televiziune Cuatro a gasit-o pe suportera si a intervievat-o, aceasta dezvaluind ca este o mare fana a lui Cristiano Ronaldo si a Realului.

Raquel pe numele sau, aceasta le-a aratat jurnalistilor chiar si papucii sai cu Real Madrid si a glumit, spunand ca Messi a sutat special in directia ei. Tanara a spus insa ca nu ii poarta pica argentinianului si ca a fost un accident nefericit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies