SOC pe Camp Nou! Messi a vorbit pentru prima data despre plecarea de la Barcelona! Anuntul facut in Argentina

SOC pe Camp Nou! Messi a vorbit pentru prima data despre plecarea de la Barcelona! Anuntul facut in Argentina

Leo Messi a vorbit in Argentina despre posibilitatea plecarii sale de la Barcelona! 

Pentru prima data, Messi recunoaste ca exista posiblitatea unei despartiri de Barca, desi a jurat mereu iubire vesnica echipei catalane.

Messi nu e fericit in acest moment pe Camp Nou, dar promite sa dea totul pentru a aduce noi trofee la finalul sezonului. Apoi se poate intampla orice!

"In acest moment ma gandesc sa castig trofee cu Barca, apoi vom vedea. Fotbalul ia multe intorsaturi. Desi am spus ca voi ramane mereu aici, cateodata lucrurile nu merg asa cum iti doresti", a declarat Messi in Ole.

"Am spus mereu ca daca ar fi dupa mine as ramane aici toata viata. Dar nu e tot timpul asa cum iti doresti. Fotbalul e in permanenta schimbare si se intampla atatea lucruri. E complicat, e un moment complicat la Barcelona", a mai spus Messi.

Messi a vorbit si despre finala Cupei Mondiale cu Germania, pierduta in prelungiri.

"Inca ne doare pentru ca am fost acolo. Am ratat o sansa mare. Am avut ocazii mai clare in timpul meciului, ei au tinut de minge, dar nu au avut ocazii. Ale noastre au fost clare. Asta ne doare si mai tare. Putini oameni credeau ca putem ajunge pana in finala.

A trebuit sa schimbam sistemul de joc din cauza accidentarilor. I-am pierdut pe Kun, pe Di Maria, jucatori mari, a trebuit sa facem schimbari. Dar am jucat bine si am fost aproape de victorie, chiar daca ne-am schimbat stilul. Nu s-a pus problema de jucatori nemultumiti din cauza sistemului, am fost o echipa si ne-am indeplinit obiectivul de a ajunge in finala, pe care am fost aproape s-o castigam", a mai spus Messi. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies