Situație ciudată în cazul lui Eden Hazard! Real Madrid încă mai trebuie să-i plătească bani lui Chelsea pentru belgian

Eden Hazard Chelsea Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 18:43
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 18:56

La începutul lunii octombrie 2023, Eden Hazard și-a anunțat retragerea din fotbal.

Fotbalistul belgian în schimbul căruia Real Madrid a plătit 115 milioane de euro în iulie 2019 s-a retras după o aventură eșuată pe Santiago Bernabeu. Eden Hazard nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind mai mult accidentat în perioada petrecută la Real, iar când a jucat, prestațiile sale au fost șterse. 

Cu peste 120 de meciuri la naționala Belgiei, Eden Hazard a făcut anunțul care a surprins pe toată lumea, după o carieră în care nu și-a atins potențialul maxim.

Real Madrid, 'datoare' către Chelsea

Fotbalistul nu a evoluat niciun meci în acest sezon pentru Real Madrid, însă în contractul semnat în 2019 există o clauză pentru bonusuri de performanță pe durata celor cinci ani.

În acest sens, după calificarea în finala Champions League, galacticii se văd nevoiți să plătească șase milioane de euro grupării din Premier League. 

Eden Hazard a recunoscut că nu s-a adaptat la Real Madrid 

Într-un amplu interviu acordat pentru L'Equipe, Eden Hazard a vorbit fără rețineri despre dificultățile întâmpinate la Real Madrid. 

„Acum e ușor să spun. Încă de mic am fost fanul lui Zidane. Era Zidane, așa că îmi plăcea Real Madrid. Santiago Bernabeu, tricoul alb... are o încântare pe care altele nu o au. Real Madrid este un club special”, a răspuns Eden Hazard când a fost întrebat dacă și-a dorit să semneze cu madrilenii. 

Belgianul explică însă că nu a fost pe placul lui ce s-a întâmplat la club, însă a acceptat pentru că vedea totul ca pe un vis: „Nu sunt eu. Clubul este puțin fanfaron, iar eu nu sunt așa. Nu îmi plăcea nici stilul de joc, dacă îl compari cu alte cluburi. Însă era visul meu. Nu îmi puteam încheia cariera fără să vin aici. 

Acest lucru arată că Madridul e mai mare decât orice altceva. E complicat să joci acolo. Poate trebuia să mă antrenez mai mult. Am avut și accidentările greșite în momentele greșite. În al doilea sezon eram lovit din toate părțile. A ajuns Ancelotti. Pregătire bună, joc bine. Dar corpul meu, durerea, accidentările... ”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!