Se pregătește plecarea unui jucător important de la Barcelona? Ce se întâmplă cu locuința fotbalistului

Ousmane Dembele Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 23:06
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 23:12

Unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria catalanilor, adus în 2017 pe 105 milioane de euro, e gata să plece în vară, gratis, după cinci ani în care rezultatele în tricoul catalanilor au fost departe de așteptări. 

Ousmane Dembele (24 de ani) a ajuns la final de contract cu Barcelona și pare că nu are de gând să rămână pe Camp Nou. Până în acest moment, toate indiciile duc către o despărțire.

Vila lui Dembele, de închiriat!

Site-ul idealista.com scrie că vila în care Dembele a locuit în ultimii cinci ani, mai exact de când a semnat cu Barcelona, se închiriază cu o sumă fabuloasă, de 18,000 de euro lunar! 

Contractul lui Ousmane Dembele cu FC Barcelona expiră la finalul sezonului, iar oficialii clubului catalan fac eforturi pentru a-l păstra pe francez, în ciuda faptului că jucătorul a refuzat propunerile inițiale, nemulțumit de partea financiară, considerând că merită mai mult.

Președintele clubului catalan a oferit detalii noi despre situația contractuală a starului francez, explicând că există o ofertă făcută pentru acesta, însă un răspuns final nu este preconizat mai devreme de sfârșitul sezonului.

"Vrea să stea, dar este tentat de alte opțiuni care oferă variante pe care ei ar putea să le considere mai bune decât ale noastre. Oferta a fost făcută de ceva vreme, dar au cerut să răspundă la finalul sezonului.

Ne-ar plăcea să avem un răspuns mai devreme, dar nu îi putem forța. Este o relație ok cu toți. A venit și Aubameyang cu care este bun prieten. Sper să rămână", a declarat Joan Laporta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!