'Sarbatoare' la Real Madrid! Sergio Ramos a terminat clasa a 10-a la 27 de ani! :) Ce tine secret clubul spaniol:

'Sarbatoare' la Real Madrid! Sergio Ramos a terminat clasa a 10-a la 27 de ani! :) Ce tine secret clubul spaniol:

Al doilea capitan al lui Real Madrid a luat si ultimul examen, de 'treapta', dupa ce abandonase studiile in urma cu multi ani.

Ramos a revenit la cursuri recent, pentru a le continua de unde ramasese in urma cu mai bine de 10 ani. Cand era pusti, chiar daca familia s-a impotrivit, Sergio a renuntat la scoala in favoarea fotbalului.

I-a iesit, pana la urma, si a devenit un jucator exponential pentru fotbalul din Spania. Ramos nu a vrut sa-si abandoneze studiile, asa ca a absolvit acum si ultimul examen.

ESO ('Education Secondaria Obligatoria') este un sistem educational obligatoriu, scrie MundoDeportivo, pe care al doilea capitan de la Real Madrid si l-a trecut in CV abia acum. De fapt, informatia a ajuns in presa acum, desi ultimul examen a fost absolvit in luna februarie a acestui an.

Geologia si Biologia sunt cele doua materii prinse intr-un examen comun luat abia acum de Ramos, ultimul care ii mai trebuia ca sa termine cursurile. 'ESO' se adreseaza elevilor de pana in 16 ani si echivaleaza cu absolvirea clasei a 10-a in sistemul educational din Romania.

Ziaristii au incercat sa afle si ce nota a luat Ramos, insa clubul Real Madrid s-a opus si a spus ca daca jucatorul isi exprima dorinta de a face public calificativul, atunci clubul pentru care joaca o il difuza presei fara probleme. Insa, deocamdata, nota este secreta, dar e una 'de trecere'. :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies