Salariu de REGE pentru Neymar! Ce a ajuns Barca sa faca de teama ca Real si PSG vor incerca sa plateasca clauza de 190 mil euro

Salariu de REGE pentru Neymar! Ce a ajuns Barca sa faca de teama ca Real si PSG vor incerca sa plateasca clauza de 190 mil euro

Barcelona a inceput sa lucreze la "dosarul Neymar". Starul brazilian va primi in curand o prelungire de contract.

Barca stie ca Neymar este viitorul clubului. Are 22 de ani si deja isi arata calitatile, este unul dintre cei mai importanti jucatori ai lumii si o atractie pentru seicii miliardari din fotbal.

Catalanii de la Sport scriu astazi pe prima pagina ca Barcelona intentioneaza ca in luna ianuarie sa vina la Neymar cu o noua oferta de contract.

Aceasta oferta va contine un salariu mult mai mare, apropiat de cel cu care Leo Messi este platit in prezent, si va dura pana in 2020.

Conform celor de la Sport, noua intelegere ar putea contine si o clauza noua. Momentan, Neymar are o clauza de reziliere de 190 de milioane de euro, "greu de atins de cluburile din acest moment care activeaza pe piata transferurilor, insa PSG inca isi cauta un inlocuitor pe termen mediul pentru Zlatan, iar Real Madrid inca regreta ca nu l-a putut lua pe Neymar din prima si ar putea incerca o mutare", scrie Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies