Antonie Griezmann Atletico Madrid Barcelona Spania

NEWS ALERT S-a terminat! Barcelona și-a dat acordul și îl vinde definitiv pe Antonie Griezmann

Antoine Griezmann (31 de ani) va fi vândut definitiv de Barcelona, clubul de care aparține și cu care mai are contract până în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 15:00

Atacantul francez era ținut ”prizonier” de o clauză, potrivit căreia Atletico Madrid trebuia să-i plătească Barcelonei aproximativ 40 de milioane de euro dacă acesta va juca mai mult de 45 de minute în 50% dintre meciurile grupării pregătite de Diego Simeone.

Griezmann, definitiv jucătorul lui Atletico Madrid

Acum, pare că situația lui Griezmann se va rezolva. Jurnalistul Nicolo Schira anunță că cele două părți s-au înțeles în privința unui transfer definitiv, iar campionul mondial va fi definitiv jucătorul lui Atletico Madrid.

Barcelona ar urma să primească 25 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în schimbul atacantului, iar acesta va semna cu Atleti până în 2026.

Deși a fost introdus doar după minutul 60 în cele șase meciuri din acest sezon, Griezmann a marcat trei goluri pentru Atletico: unul în Champions League contra lui Porto (2-1) și două în La Liga împotriva celor de la Getafe (3-0) și Valencia (1-0).

120 de milioane de euro a plătit Barcelona chiar celor de la Atletico Madrid pentru a-l transfera pe Griezmann în 2019

102 meciuri, 35 de goluri și 17 pase decisive a strâns Griezmann în cele două sezoane pe Camp Nou

35 de milioane de euro valorează acum Griezmann, conform Transfermarkt

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies