Antoine Griezmann Atletico Madrid Premier League Spania

Antoine Griezmann ar putea pleca de la Atletico Madrid în iarnă! Francezul este dorit în Premier League 

Situația lui Antoine Griezmann (31 ani) la Atletico Madrid continuă să fie una complicată, iar francezul ar putea lua în calcul o posibilă „schimbare de aer”. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 15:29
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 15:31

Juctătorul a fost folosit de Diego Simeone doar aproape 30 de minute în toate meciurile din acest sezon, cu excepția derby-ului cu Real Madrid, unde a fost integralist. Motivul este legat de clauza din contract a jucătorului, conform căreia dacă este folosit pentru mai mult de 30 de minute în 50% dintre meciurile din acest sezon, atunci madrilenii se obligă să plătească 40 de milioane de euro în schimbul său. 

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, a vorbit despre această situație, care stârnește indignare în lumea fotbalului. Pentru Griezmann ar putea apărea însă o altă soluție prin care tensiunile dintre Atletico Madrid și FC Barcelona ar ajunge la final. 

Antoine Griezmann, dorit în Premier League 

Antoine Griezmann este urmărit de aproape de cluburi din Premier League, care sunt atente la evoluția situației sale. Un club important își dorește să profite de oportunitatea de a-l transfera pe francez și ar încerca să realizeze mutarea chiar în această iarnă. 

Manchester United este clubul care urmărește atent situația lui Antoine Griezmann, care a fost titular doar în meciul cu Real din acest sezon, în ciuda celor trei goluri marcate în șapte meciuri în care a intrat începând cu minutul 61. Conform The Athletic, chiar jucătorul și-ar dori ca situația sa să se lămurească în perioada următoare. 

Sursa citată anunță că oficialii de pe Old Trafford s-au interesat de transferul lui Griezmann în timpul verii, însă fotbalistul a dorit să continue la Atletico. În cazul unei posibile mutări, FC Barcelona, cu care jucătorul mai are contract până în vară, ar avea un cuvânt de spus, însă catalanii ar fi dispuși să îl vândă în schimbul unei sume considerabile. 

Englezii, citați de Mundo Deportivo, informează însă că mutarea ar depinde în mare parte și de ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo, despre care s-a scris că ar urma să plece de la United în iarnă, asta după ce a încercat să plece de la gruparea engleză în această vară. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!