S-a aflat secretul formei senzationale a lui Messi. Starul Barcei tine dieta de FOTOMODEL

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Februarie 2015, 15:02

	S-a aflat secretul formei senzationale a lui Messi. Starul Barcei tine dieta de FOTOMODEL

Leo Messi trece printr-o perioada extrem de spectaculoasa, iar spaniolii au aflat care e secretul revenirii fostului Balon de Aur. 

Messi trece din nou prin momente stelare, dupa doi ani mai slabi in cariera sa. Messi a redevenit jucatorul decisiv al Barcei, asta dupa o perioada in care se gandea serios sa plece la alta echipa.

Messi si-a schimbat dieta si se simte mai bine ca niciodata, scrie Marca. Jucatorul a consultat un specialist, unul dintre cei mai buni nutritionisti din lume, iar acesta l-a ajutat sa intre in forma cu ajutorul nutritiei.

Primul lucru pe care l-a facut Guardiola cand a preluat Barcelona a fost sa schimbe drastic acest aspect. Rezultatele au fost impresionante, obtinute dupa taierea carnii si zaharului din alimentatie si inlocuirea lor cu peste in meniu.

Leo a inceput sa realizeze ca are o problema in ultima perioada cu accidentarile si cu forma sa fizica si a inceput sa aiba mai multa grija de el. A reintrodus obiceiurile recomandate de Guardiola si a adaugat altele noi, recomandate de medic. Schimbarile au avut un impact aproape imediat. Accidentarile nu ii mai dau atatea batai de cap, iar noul mod de viata il impinge spre performante din ce in ce mai bune pe teren.

Messi este acum dedicat 100% Barcelonei si familiei sale, mai scrie Marca. Chiar daca relatia cu antrenorul Luis Enrique a ramas rece in continuare, Messi este hotarat sa mearga mai departe la Barcelona. In acest moment, Messi comunica cu antrenorul doar prin intermediul capitanilor, mai ales al lui Xavi, mai scrie Marca. 

23 de goluri in 21 de meciuri a marcat Messi pentru Barca in acest sezon. 

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies