S-a aflat! Când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid

kylian mbappe Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 19:05

La începutul lunii iunie, Kylian Mbappe a fost prezentat oficial drept jucătorul lui Real Madrid. 

Căpitanul reprezentativei Franței a semnat un contract pe cinci sezoane. "O vedetă mondială ajunge la campioana Europei", au anunţat cei de la Real Madrid.

Prezent la EURO 2024, alături de naționala Franței, Kylian Mbappe va avea parte de un eveniment special pe Santiago Bernabeu, pe 16 iulie, anunță RMC Sports.

Cât va câștiga de fapt Kylian Mbappe la Real Madrid

Spaniolii au anunțat imediat după ce transferul a fost oficializat că Kylian Mbappe va încasa la Real Madrid un salariu de aproximativ trei ori mai mic decât la PSG, de aproximativ 15 milioane de euro.

Acest lucru este adevărat, însă, dacă punem la socoteală toate bonusurile pe care le va încasa atacantul francez, situația este diferită. Doar pentru că a plecat liber de contract de la PSG și a semnat cu Real Madrid, fotbalistul va încasa o sumă imensă. Unele publicații au scris că ar fi vorba despre 100 de milioane de euro, în timp ce altele au anunțat că, de fapt, Kylian Mbappe încasează până la 150 de milioane de euro.

În condițiile în care adevărul ar fi undeva la mijloc, iar Kylian Mbappe va încasa la semnătură 125 de milioane de euro, acest lucru ar însemna că atacantul va câștiga 25 de milioane de euro pe sezon în plus față de salariul fix.

Astfel, în total, suma încasată anual de Kylian Mbappe la Real Madrid se va ridica la aproximativ 40 de milioane de euro net, o sumă apropiată de cea pe care o primea de la PSG. Mai mult, francezul are trecute în contract și anumite bonusuri de performanță.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!