VIDEO Zinedine Zidane pune un pariu după ce Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Zinedine Zidane kylian mbappe Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 21:21
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 21:23

Kylian Mbappe (25 de ani) a semnat cu Real Madrid după ce contractul cu Paris Saint-Germain a ajuns la final.

După șapte ani petrecuți la Paris, Kylian Mbappe a decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu formația franceză și să semnezez cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Campionul mondial din 2018 se alătură astfel formației care și-a trecut recent un nou trofeu Champions League în palmaresul impresionant.

Zinedine Zidane: "Kylian Mbappe va depăși pe toată lumea"

Legendarul Zinedine Zidane (51 de ani), de trei ori câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid ca antrenor, este entuziasmat de transferul compatriotului său și are un mesaj plin de optimism după anunțul mutării lui Kylian Mbappe

"Mbappe este deja aici. Va face istorie și cred că va depăși pe toată lumea", a spus Zinedine Zidane, în cadrul documentarului "Le Phénomène Mbappé", care va fi difuzat duminică la postul de televiziune francez TF1.

Real Madrid plănuieşte un show spectaculos pentru a-şi prezenta noua achiziţie, Kylian Mbappe.

Potrivit L'Équipe, cele două părţi au decis o prezentare pe stadionul Santiago Bernabeu, pe 15 sau 16 iulie, dar acest lucru s-ar putea schimba în funcţie de rezultatele naţionalei Franţei de la EURO 2024.

Din cauza Covid-19 şi apoi a lucrărilor la stadion, Mbappé va fi primul jucător din 2019 care va avea onoarea de a fi prezentat noilor săi fani pe stadionul madrilen.

Real, care este convinsă că francezul va umple cele 80.000 de locuri de pe Bernabeu şi chiar va lăsa mii de oameni la porţi, pregăteşte un spectacol cum nu a mai făcut până acum, cu videoclipuri cu cele mai bune acţiuni de joc ale francezului pe un ecran gigant şi, cel mai probabil, un foc de artificii.

Aşa cum se obişnuieşte pentru acest tip de eveniment, se aşteaptă ca intrarea să fie gratuită.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!