Ronaldo semneaza contractul carierei! Detaliile afacerii care il tine pe VIATA la Real

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 14:38
Ronaldo semneaza contractul carierei! Detaliile afacerii care il tine pe VIATA la Real

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Cristiano s-a impacat cu sefii Madridului si e asteptat cu documentele de prelungire pe masa la revenirea din cantonamantul Portugaliei.

Punto Pelota scrie ca Ronaldo isi va extinde contractul cu Real pentru 3 ani, urmand astfel sa ramana la Madrid cel putin pana in 2019. Sursa citata anunta ca totul e stabilit intre reprezentantii clubului si agentii jucatorului, semnarea actului fiind numai o formalitate in acest moment.

Adus pe 94 de milioane de euro de la Man United in 2009, Ronaldo, 28 de ani, a mai fost tentat de Man United, PSG si City in ultimul an, insa hotararea lui Florentino Perez de a-l tine pe Bernabeu l-a convins ca e vital in proiectul Realului si ca trebuie sa ramana indiferent de propunerile pe care le primeste.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT