"Rivalitatea cu Messi e VIATA MEA!" Decizie luata de Cristiano Ronaldo! Ce a REFUZAT sa faca

"Rivalitatea cu Messi e VIATA MEA!" Decizie luata de Cristiano Ronaldo! Ce a REFUZAT sa faca

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu pentru revista World Soccer in care a vorbit despre problemele sale fizice, Ancelotti si Messi

Starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a decis sa primeasca trofeul Gheata de Aur pentru cele 31 de goluri reusite in campionat in sezonul de campionat separat de Luis Suarez, cel cu care imparte trofeul. Daca Suarez va primi trofeul pe 15 octombrie la Barcelona, Cristiano Ronaldo va il va primi la Madrid.

Intr-un interviu pentru revista World Soccer, Cristiano Ronaldo a vorbit despre:

La Decima: "Presiunea de a castiga trofeul a fost mare, dar acum s-a linistit totul. Toata lumea stie insa presiunea de la aceasta formatie. Un club de o asemenea dimensiune trebuie sa creada ca poate castiga in fiecare an Champions League"

Ancelotti: "Este perfect, o persoana grozava, un antrenor de care suntem toti incantati, face o treaba grozava"

Messi: "Este normal ca lumea sa ne compare, face parte din viata mea, avem o rivalitate pozitiva, nu vorbim in afara terenului dar suntem prieteni"

Gheata de Aur: "Trofeele individuale sunt rezultatul muncii colective. Am reusit atatea goluri sezonul trecut pentru ca am avut un an fantastic, am castigat Champions League, Cupa si Supercupa Europei"

Provocarile sale:
"Un trofeu de acest fel este pentru ca am jucat bine intr-o echipa si, nu o sa mint, chiar voiam sa castig. Vreau sa fiu in continuare cel mai bun"

Problemele sale fizice: "Daca m-as fi oprit era bine, nu eram in conditia optima dar nu am vrut sa ratez finala Champions League sau Campionatul Mondial. Am castigat La Decima, totul a mers bine, dar la nationala nu a fost la fel. In viata nu castigi daca nu faci sacrificii. Atletii de elita isi imping uneori corpul la maxim"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies