RECORDUL care il face zeu pe Ronaldo la Real! Barcelona NU mai are cum sa faca o asemenea performanta in acest sezon! Cifrele:

Autor: Sport.ro
Marti 25 Februarie 2014, 12:26

	RECORDUL care il face zeu pe Ronaldo la Real! Barcelona NU mai are cum sa faca o asemenea performanta in acest sezon! Cifrele:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Real Madrid a gasit cel mai bun manager din ultimii ani. Ajuns la club in vara lui 2013, pe 25 iunie, Carlo Ancelotti are cel mai bun start pentru un antenor la debutul pe banca lui Real.

Vorbim despre 35 de victorii, cinci egaluri si doua infrangeri, peste recordul pe care il detinea Pellegrini din vremea in care antrena la Madrid (2009).

'Don Carlo', scriu spaniolii de la Marca, este si pe locul trei in topul celor mai multe puncte facute de club in campionat intr-un inceput de sezon: 63 de puncte din 75 posibile. Pe locul doi e Mourinho - 67p. (sezonul 2010-2011), iar pe primul e Munoz - 68p. (sezonul 60-61).

Real a jucat pana acum 25 de etape in La Liga si e lider, cu trei puncte in plus fata de Barcelona si Atletico Madrid. Poate sa treaca de limita celor 100 de puncte, cu 13 meciuri ramase pana la final. Ancelotti poate face 102 de puncte.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies