Real pregateste LOVITURA ANULUI in Europa! Zidane se roaga de Perez pentru un TRANSFER GALACTIC: "E o bestie, presidente!"

Real pregateste LOVITURA ANULUI in Europa! Zidane se roaga de Perez pentru un TRANSFER GALACTIC: "E o bestie, presidente!"

Real Madrid nu renunta la gandul de a transfera unul dintre cei mai buni mijlocasi ai Europei.

Zidane se gandeste doar la transferul lui Pogba si face orice pentru a-l convinge pe Florentino Perez sa-l transfere pe mijlocasul francez. "E o bestie, presidente!", e ultimul mesaj pe care Zidane i l-a trimis sefului de la Real noteaza presa spaniola.

Paul Pogba este un vis mai vechi al lui Zidane care a incercat sa-l aduca pe "Santiago Bernabeu" si in trecut. Totusi, potrivit jurnalistilor spanioli, Perez considera ca suma de transfer ceruta de United este una mult prea mare. Englezii cer 150 de milioane de euro in schimbul campionului modial.

Pe de alta parte, jucatorul isi doreste transferul si ar putea influenta conducerea lui Manchester United sa accepte si o suma mai mica in schimbul mutarii sale. Pogba este dorit si de Juventus, insa intre cele doua forte ale Europei ar alege Real. Principalul motiv este legat de prezenta lui Zidane pe banca, Zizou fiind unul dintre idolii lui Pogba.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 13 august. Un nou record de infectări: 1.454 de cazuri și 53 de decese în ultimele 24h
BRAT