Spania

Real Madrid, pregătită să le 'fure' un star rivalilor de pe Camp Nou. Mutarea cu care poate destabiliza Barcelona

FC Barcelona încearcă să construiască o nouă echipă puternică, cu care să se bată de la egal la egal cu marile puteri din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:28
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:56

Formația de pe Camp Nou trece printr-o perioadă complicată din punct de vedere al rezultatelor, perioadă în care se încearcă și un schimb de generații.

Oficialii catalani sunt în proces de prelungire a contractelor pentru viitoarele staruri ale echipei. După Pedri și Ansu Fati, Joan Laporta mai are două obiective importante, Gavi și Ronald Araujo.

Real Madrid, interesată de Araujo

Fundașul de 22 de ani este deja unul dintre jucătorii de bază din formația lui Xavi, evoluțiile sale fiind solide. 

Potrivit presei din Spania, Real Madrid a intrat pe fir pentru a-l 'fura' pe uruguaian. De altfel, "galacticii" au mai avut o astfel de încercare și în 2018, pe când Araujo evolua la Boston River, însă atunci câștig de cauză a avut FC Barcelona. 

A intrat pe teren la cinci zile după operație

Ronald Araujo a evoluat toate cele 120 de minute, în ciuda faptului că, în urmă cu cinci zile, a trecut printr-o intervenție chirurgicală la mână.

Jucătorul de 22 de ani a intrat pe teren cu mâna bandajată și a rămas până la finalul partidei, evoluția sa fiind una apreciată. Chiar și Xavi a avut cuvinte de laudă despre prestația fotbalistului, alături de cele ale lui Ansu Fati și Pedro. 

Modifică setările cookies