Spania

Pique are motive de mândrie după înfrângerea cu Real Madrid din semifinala Supercupei Spaniei

Real Madrid s-a impus cu 3-2 în semifinala din Supercupa Spaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 09:37
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 15:19

Barcelona și Real Madrid s-au confruntat în primul El Clasico din 2022. Cele două rivale s-au întâlnit în semifinala Supercupei Spaniei, disputată în Arabia Saudită. 

Madrilenii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci spectaculos, în care reușita lui Valverde, din minutul 98, i-a trimis în finala cumpetiției, unde se vor duela cu învingătoare dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao. 

Însă, cu toate că a suferit o înfrângere în fața marilor rivali, Gerard Pique (34 ani) este mândru de atitudinea și jocul Barcelonei. Fundașul central accentuează că echipa sa a revenit în două rânduri, prin golurile lui Luuk de Jong și Ansu Fati, și că a avut o prestație solidă în fața unui Real Madrid aflat în mare formă.

Pique: „Dacă vom juca așa vom înceăe să ne luptăm pentru trofee”

„Nu este rezultatul pe care îl doream, şi este păcat. Înfrângerea cu Madridul doare, dar suntem mai aproape de a câştiga. Cred că nivelul jocului nostru a fost bun. Ne-am asumat multe riscuri, dar sunt mândru de echipă pentru că dacă vom juca aşa vom începe să câştigăm şi să ne luptăm pentru trofee", a declarat Pique la finalul meciului.

Să jucăm aşa cu Real Madrid, care are un sezon foarte bun, înseamnă că putem pleca cu capul sus. Trebuie să câştigăm pentru că la acest club dacă nu câştigi este greu, dar dacă vom juca la fel ca azi suntem foarte aproape. Echipa a avut mulţi jucători reveniţi după COVID-19 şi accidentări lungi. Toţi jucătorii care s-au întors după multe luni fără jocuri au evoluat la un nivel foarte înalt”, a declarat Pique la finalul partidei cu Real Madrid. 

Modifică setările cookies