Spania

Real Madrid poate avea un nou goleador din sezonul viitor! Și-a dat deja acordul: „Bineînțeles că mi-ar plăcea!”

Un atacant din La Liga este pregătit să semneze cu Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 21:00
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 21:11

Real Madrid avea nevoie doar de o remiză în meciul cu Espanyol pentru a-și asigura al 35-lea titlu din istorie. Însă madrilenii au obținut o victorie categorică, 4-0, iar reușitele lui Rodrygo, Asensio și Benzema au facut ca gruparea de pe Santiago Bernabeu să se încoroneze Regina Spaniei cu 4 etape înainte de final. 

Pentru a fi sigur că clubul pe care-l conduce va triumfa și în sezonul viitor în La Liga, Florentino Perez (75 ani) s-a interesat de serviciile lui Raul de Tomas (27 ani), jucător pe care Real Madrid l-a vândut la Benfica în vara lui 2019 pentru 20 de milioane de euro. Conform fichajes.net, președintele spaniol este impresionat de evoluția atacantului în acest sezon, unde a marcat 15 goluri în 31 de meciuri disputate în campionat pentru Espanyol. 

Întrebat dacă ar reveni pe Santiago Bernabeu în vara acestui an, Raul de Tomas a fost încântat când a auzit de această oportunitate și s-a declarat încântat de varianta de a se întoarce la echipa unde și-a făcut junioratul. 

„Să mă întorc la Real Madrid din sezonul viitor? Bineînțeles că mi-ar plăcea, mereu mi-am dorit să revin într-o bună zi. Ar fi extraordinar, acolo este casa mea, acolo am crescut”, a declarat Raul de Tomas, potrivit fichajes.net.

Modifică setările cookies