Spania

OFERTA OFICIALA pentru Cristiano Ronaldo! Anuntul facut in Spania, tarziu in noapte: impresarul lui CR7, convins ca Real va spune "DA"

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus prinde tot mai mult contur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 07:49
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 07:53

Italienii au facut un pas urias si decisiv in incercarea de a-l aduce pe Ronaldo: au trimis Realului oferta oficiala. Anuntul a fost facut luni seara in cadrul emisiunii El Chiringuito, un cunoscut show TV din Spania. Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, i-a prezentat lui Florentino Perez oferta oficiala de 100 de milioane de euro din partea campioanei Italiei.

Mendes este 100% sigur ca Real va accepta oferta venita de la Torino in conditiile in care avea un  "gentleman’s agreement" cu conducerea "galacticilor", intelegere conform careia Ronaldo se poate transfera pe 100 de milioane de euro atat timp cat nu pleaca la o rivala interna a Realului.

Mai mult, jurnalistii de la Cadena Cope noteaza ca Ronaldo a discutat deja cu Maximiliano Allegeri despre viitorul sau la Juventus si despre tactica pe care echipa italiana o va folosi in noul sezon astfel incat starul portughez sa se integreze in sistemul lui Juventus.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies