Real e in CRIZA! "Totul e o mare mizerie!" La asta chiar nu se astepta nimeni! Reactia ULUITOARE a lui Mourinho dupa egalul cu Villarreal:

Autor: Sport.ro
Joi 22 Martie 2012, 08:21

	Real e in CRIZA! "Totul e o mare mizerie!" La asta chiar nu se astepta nimeni! Reactia ULUITOARE a lui Mourinho dupa egalul cu Villarreal:

Lucrurile incep sa se complice pentru Real Madrid, care n-a reusit sa castige meciul cu Villarreal. Galacticii au facut egal (1-1), iar Barcelona s-a apropiat la 6 puncte.

"Real, intr-o mare mizerie", titreaza Marca dupa ce Realul a facut egal cu Villarreal intr-un meci in care spiritele s-au incins si arbitrul a luat cateva decizii controversate. Cristiano Ronaldo a rabufnitdupa meci si s-a luat de arbitrul intalnirii. "Totul ca sa ne fure, sa ne fure, sa ne fure", a turbat jucatorul Realului dupa meci. Si Pepe a avut o reactie urata si a injurat in timp ce se afla in tunel. "Du-te naibii, nenorocitule", a spus acesta, iar arbitrul nu a ezitat sa treaca in raport si aceste cuvinte.

Cea mai socanta reactie a fost cea a lui Mourinho, care le-a cerut jucatorilor sa nu dea declaratii si a refuzat la randul lui sa spuna ceva despre meci si, mai mult, nu a vrut sa spuna nimic despre arbitrajul controversat al partidei cu Villareal, in care atat el, cat si Ramos, Ozil au fost eliminati.

Cand a fost  intrebat ce parere are despre deciziile ciudate ale arbitrului si despre fazele controversate, Mourinho a spus sec: "Nu am vazut nimic, nu am vazut!", noteaza presa din Spania.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT