¡Real de rau! Ronaldo s-a suparat pe Bale dupa 1-2 cu Sevilla! Imagini incredibile pe teren la faza la care Gareth a trisat VIDEO

¡Real de rau! Ronaldo s-a suparat pe Bale dupa 1-2 cu Sevilla! Imagini incredibile pe teren la faza la care Gareth a trisat VIDEO

►PRO TV prezinta: Steaua - Dinamo, azi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Real Madrid pare ca merge din rau in mai rau. Dupa ce a pierdut cu 3-4 El Clasico si a ajutat-o pe Barca sa relanseze campionatul, trupa lui Ancelotti s-a mai inclinat o data!

Astfel, dupa infrangerea cu Sevilla, scor 1-2, Realul a cazut pe locul trei in clasament: Atletico are 73p., Barca 72p., iar galacticii au ramas cu 70 de puncte.

Un record negativ pentru Real, care nu mai pierduse de cinci ani doua meciuri la rand in campionat. Ulimta data era antrenor Juande Ramos, in luna mai a lui 2009.

In plus, la finalul partidei de miercuri seara, in prelungiri, Ronaldo urma sa bata o lovitura libera, o ultima sansa de a egala Sevilla. S-a pregatit, a tras aer in piept, insa Bale s-a repezit, a tras, dar prost.

Camerele au vazut cum portughezul s-a suparat rau si a inceput sa-i reproseze galezului ca nu intelege de ce a facut asa ceva! ---> VIDEO AICI

La Real, cand vine vorba de lovituri libere, iar Cristiano si Gareth sunt pe teren, intelegerea este astfel: Ronaldo le bate pe cele de picior drept, iar Bale pe cele de picior stang, regula incalcata aseara de galez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies